Kleding archieven

Kleding vrachtwagenchauffeur

Alle kleding voor een vrachtwagenchauffeur vind je hier
Uitgebreid aanbod
Overzichtelijke webshop
Maat S tot XXL  Bestel online!

Wanneer je op zoek bent naar kleding voor een vrachtwagenchauffeur, wil je natuurlijk alleen de beste kwaliteit en mooiste pasvormen. Bekijk in dat geval het aanbod van TruckInn93. Dit is een online webshop die specifiek is op de truckers en vrachtwagenfans onder ons.

Kleding voor een vrachtwagenchauffeur van hoogwaardige kwaliteit

De kleding die wij aanbieden in onze webshop, is zowel beschikbaar voor mannen als vrouwen. De maten variëren van S tot XXL en de kleding heeft een echte vintage feel. Dit draagt natuurlijk bij aan de complete look van je outfit! Het is wel van belang om de kleding binnenstebuiten te wassen op maximaal 40 graden. Daarnaast mogen de kledingstukken niet in de droger. Als hier rekening mee gehouden wordt, kan je zo lang mogelijk van de vrachtwagenchauffeur kleding genieten!

Bezoek nu de webshop

In onze overzichtelijke webshop kan je eenvoudig alle kleding vinden die een vrachtwagenchauffeur nodig heeft. Denk hierbij aan truien, jassen, broeken, shirts, petten en meer. Bestel eenvoudig online in onze webshop en we verzenden de bestelling binnen twee werkdagen. Mocht het toch niet de goede maat zijn, dan kunnen de artikelen eenvoudig geretourneerd worden. Meer weten of heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@truckinn.nl of bel naar 06 11 02 84 50.

Kleur

Kleding

Pasvorm